Keukens

 

Het ontwerp

Een keuken neemt voor veel mensen een belangrijke plaats in binnen de woning. Het is natuurlijk in de eerste plaats de ruimte waar de maaltijd wordt bereid. Een keuken moet daarom praktisch zijn, qua ruimte en qua apparatuur. Maar daarnaast straalt iedere keuken ook sfeer uit.

Er is niets zo individueel bepaald als smaak. Wat maakt een keuken mooi? Wat is belangrijk aan een keuken? Welke sfeer moet het uitstralen? Vraag het aan 10 verschillende mensen, dan krijg je ook 10 verschillende antwoorden.

Als u uw keuken laat maken door David Spronk dan kiest u voor een ambachtelijke, handgemaakte keuken. Het grote voordeel hiervan is dat u volledige vrijheid hebt om precies datgene te kiezen wat u mooi en handig vindt.

 

De apparatuur                                                                                      

Vanwege de goede en degelijke kwaliteit is David Spronk erg gecharmeerd van Miele-apparatuur. Zowel eigen ervaring als ervaring van klanten in het verleden (vanuit de werkzame periode bij Hessel Spronk v.o.f.) zijn erg positief. David Spronk is daarom Miele-dealer.  

 

     

 

Om gedegen advies te kunnen geven t.a.v. keukeninbouwapparatuur is er deelgenomen aan de scholing 'Typisch Miele' op j.l. 17 februari.     

                                                                                                        

 De uitvoering 

Natuurlijk is het resultaat het belangrijkste. Zie hieronder enkele foto's voor een impressie van gemaakte keukens en beoordeel zelf het resultaat. Meer foto's volgen binnenkort.